sobota 12. februára 2011

Zo života...

Pred nedávnom som dostala naozaj vtipný mail... Neznášam reťazové maily a hromadne posielané obrázkové prezentácie, ktoré sa vláčia po mailových schránkach a asi to o mne moji priatelia nejako vedia, pretože mi také nikto neposiela... Našťastie ma ale moji priatelia nevynechajú z mailing listu, keď sa jedná o niečo ozaj zábavné alebo poučné. Tento mail musím označiť za naozaj vtipný (najmä pre ženy) a naozaj poučný (najmä pre mužov)


Vybrala som len "kuchynskú" tématiku aby to nebolo úplne mimo tématiky KitchenZOO :)

Mužské chápanie...

1. Mala k nám prísť návšteva, v chladničke vymetené a tak som poslala svojho muža do hypermarketu nakúpiť. Vravím mu: "Drahý, v kuchyni máš lístoček, čo kúpiť", - a išla som upratovať. Sadol do auta, odišiel a za 15 min. telefón: "Prosím ťa, ako mám kúpiť 250 gramov hladkej múky?" 
Miesto lístka (veľkého ako krava) s nákupom, mi zobral recept na koláč, ktorý som mala položený pri počítači a šiel podľa toho nakupovať.

2. On je detailista, presný matematik, ale je potrebné úplne presne pomenovať položku, ktorú chcete kúpiť, pretože inak neprinesie nič. 
Tak napríklad: "Šľahačku nemali".
"Nemali? A pozeral si sa tam vedľa jogurtov?"
"Áno, pozeral, ale nemali! Mali tam len 12% a 18% smotanu na šľahanie, ale šľahačku nie!
A nerob zo mňa blbca!"

3. Môj muž miluje tie sladké čokoládové tyčinky. Pri nákupe ukladáme všetko do tašiek piate cez deviate a doma to ukladáme čo kam patrí. Manžel bol iniciatívny a sám začal vybaľovať nákup a svoje milované tyčinky si odniesol do svojej zásuvky. Lenže sa mu k tým dobrotám primiešala aj jedna malá náhradná kocka do WC, čo sa dáva do záchodovej misy.
Večer pri telke počujem ako vždy typické rozbaľovanie a šušťanie, chrupnutie, cucanie a zrazu vyskočil z pohovky, rozsvietil a reval: "Fuj, čo to robia za hnoj, zase nejaká novinka..." No skrátka, mlsný ako
pes a už nevie čo by zožral.

4. Bola som v pôrodnici a chcela som od manžela nech mi kúpi balenie neperlivej vody, prsné vložky a toaletný papier. Dostala som balenie minerálky, odličovacie tampóny a papierové kuchynské utierky.

5. Uvarila som hrachovú polievku, dojedli sme ju a ja som napustila vodu do hrnca, aby sa odmočil. Druhý deň som prišla z práce neskôr ako manžel a pýtala som sa či má hlad. Odpovedal, že dojedol tú polievku...

6. Včera som kúpila ryžové chlebíky. Dala som ich do zásobníka na chleba a keď môj muž dostal hlad, prišiel za mnou s tými plackami a pýta sa: "Je toto na jedenie?"
 Ja, práve v dobrej nálade mu vravím:"Nie, to je nový toaletný papier." A on odpovedal:"Tak prečo to je medzi chlebom?"



Chcem len podotknúť, že naozaj nie všetci muží sú takí, poznám aj svetlé výnimky, aj keď môj manžel by sa možno predsa v niektorom bode našiel :)


2 komentáre: